Effektiv Lytte Praksis – Modul 1 i retræteramme – Ådalen Retrætecenter

13. december kl. 17:00 - 15. december kl. 17:00

dkr1950

Hvordan lytte til sig selv og andre? Vi lever i en travl tid, hvor vi til stadighed oversvømmes med forskellige budskaber. Men hvem har tid til at lytte til andre? Hvem har tid til at lytte til Gud? Måske har vi knap nok tid til at lytte til os selv?      For at kirker og lokalsamfund skal blomstre, og for at få relationer til at blomstre, må man lytte og bryde sig om hinanden.

Effektiv Lytte Praksis – Modul 1: I dette kursus stopper vi op og ser på hvordan vi lytter. Lytningens betydning og vilkår i vores og andres liv. Vi præsenterer en lyttemodel, som kan hjælpe dig til at forbedre dine lyttefærdigheder. Kurset er dynamisk, interaktivt, men du bestemmer selv hvor meget du vil dele. Vi lytter til hinanden, til os selv og til Gud. Vi har lytteøvelser 2 og 2, hvor du får mulighed for at øve lyttemodellen.

Ådalen Retrætecenter, vil danne en smuk ramme omkring kurset, både rent fysisk og gennem retrætens stilhed. Det giver dig mulighed for at dvæle ved det der særligt rører dig, og sammen med Gud reflektere over det du lærer. En unik mulighed for fordybelse i forhold til Gud og dig selv.

Så nu hvor vi nærmer os årets slutning, imens vi venter på at fejre Kristi komme, og på det nye år der er lige om hjørnet inviteres du til at stoppe op og lytte. Kom og vær med, og invester en weekend i din relation til dig selv og andre, og i tid til Gud. Måske kan det sætte scenen for helt nye prioriteter for 2020.

Kursusundervisere: Bente Lundbak Pihl (kursusansvarlig) og Pia Vanting Iversen

Tilmelding sker ved at du går ind dette LINK

Tilmeldings frist, så længe pladser haves. Obs: begrænset antal pladser

Kurset kan stå alene, men det er også muligt at gå videre på:

Anvende Lytte Praksis – modul 2 (kræver modul 1) Vi har planlagt et i København lørdag d. 22. februar 2020, som ikke er i retræteramme; men hvis der er nok interesse, kommer vi gerne og holder modul 2 også, i dette område!

Start:
13. december kl. 17:00