Lyttetjeneste på #aabenhimmel, en anderledes gudstjeneste

25. september kl. 19:00 - 21:30

Et fortroligt ‘rum’ med plads til dine refleksioner.

Sommetider er det vi trænger til, en der virkelig lytter. Som vil være tilstede, nærværende og lytte til det jeg har på hjertet. Følge mig i det jeg taler om og ikke komme med god råd, vejledning eller andet, men lytte. Så jeg kan få sat ord på det der rumsterer indeni og måske blive lidt klogere på det. Så jeg kan få det ud. At en anden lytter til mig uden at afbryde kan være alt hvad der skal til for at jeg bliver mere klar over mine følelser i en sag og i stand til at bevæge mig videre.

Vi vil gerne vise gæstfrihed med ørerne. Varighed ca. 15 min.

Vi beder også gerne en bøn ind over det du har talt om til slut, hvis du ønsker det.

At blive lytte til er helende.

Bagefter vil du måske hen ved bordet med skrivegrej og farver og enten sætte dine egne ord på det du har erfaret, f.eks i digt form eller andet, eller du har måske glæde af at sætte dig og bruge farver og former for at udtrykke dig.

Du kan også efterfølgende gå hen til området med helende bøn. Nu måske med mere klarhed over, hvad du ønsker forbøn for.

Du kan også sætte dig tilbage på din plads og bare nyde lovsangen og musikken derfra, eller du kan lægge dig på en måtte og hvile og bare være dig lige der.

Vi ønsker at det der fylder i dig, må mødes med Guds godhed.

Velkommen

Aabenhimmel, et rum med plads til at ånde og være; en gudstjeneste hvor du inviteres ind i en erfaring af Guds godhed. Vi længes efter en dybere frihed, et sted, hvor det er muligt at finde heling for hele mennesket – krop, sjæl og ånd. #aabenhimmel er født ud af denne længsel.

Mød os på facebook

Vi glæder os over at samarbejde med I Mesterens Lys, Byens Valgmenighed og Bethlehemskirken om denne tjeneste.

Næste gang er d. 30. oktober 2019 i Byens Valgmenighed Velkommen

Begivenhed Kategorier: