#aabenhimmel – aftengudstjeneste med unikt ‘åbent rum’ med praksisser

30. september kl. 19:00 - 21:30

Så åbner vi igen dørene sidst i september 2020. Det glæder vi os til. Vi har savnet at mødes i dette fællesskab.

#aabenhimmel er et rum med plads til at ånde og være; en gudstjeneste, hvor du inviteres ind i en erfaring af Guds godhed. Vi længes efter en dybere frihed, et sted, hvor det er muligt at finde heling for hele mennesket – krop, sjæl og ånd. #aabenhimmel er født ud af denne længsel.

Vi glæder os også til igen at kunne byde dig velkommen i vores lyttehjørne. Og der i fortrolighed tilbyde at lytte og følge dig, med det du har på hjertet. Hvor dine ord styrer retningen. Varighed ca. 15 min.

Efter sang, nadver og ord til eftertanke og lille guidet meditation, er der mulighed for at du kan bevæge dig rundt i det ’åbne rum’. Her er der mulighed for at modtage helende bøn, en velsignelse, du kan blive lyttet til efterfulgt af bøn, hvis det ønskes.  Du kan sætte dig ved et bord og lade det der rører sig og fylder i dig, tro, tvivl, længsler – hvad du har brug for at udtrykke, tage form gennem farver, former eller ord. Du kan følge Benjamins udtryk og farver på lærredet. Du kan også give udtryk for det der i dig ved at tænde et lys, som udtryk for bøn eller længsel eller andet – og du kan bare være på din plads, ved alteret eller på måtterne i stilhed, bøn. Imens vil der være sange og musik, som en hjælp til at åbne dig og finde hvile hos Gud.

Kom og og nyd dette særlige fællesskab sammen med os.

Kl. 19: drop-in. Tid til bare lande og komme tilstede., få en sund snack og falde til ro.

Kl. 19.30 begynder gudstjenesten.

Næste gang er d. 21. oktober i Bethlehemskirken på Åboulevarden.

Begivenhed Kategorier:
,