• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Anvende Lytte Praksis-Modul 2. København N

16. marts kl. 10:00 - 17:00

Har du gået på Effektiv Lytte praksis – Modul 1, er det oplagt at fortsætte på dette modul, som bygger videre på det du lærte i Modul 1. Du kan også gå direkte på modul 2, hvis du tidligere har taget kurset ‘Lytte for Livet’

Vi fortsætter med at træne lyttefærdigheder, vi ser på Jesus og det forbillede han er på at være en god lytter. Vi ser mere på følelser og non-verbal kommunikation. Vi vil også kigge på rammerne for, hvis man vil tilbyde en decideret aftale og bruge lyttemodellen helt specifikt. Vi introducerer Lyttemodellen i sin fulde form i slutningen af kurset, som er den vi arbejder videre med på vores mest avancerede lyttekursus:  Professionel Frivillig Lyttepraksis.

Hele dagen fortsætter i samme ånd som Modul 1 – med at vi veksler mellem at lytte til hinanden, til undervisere, til os selv og til Gud og til os selv i Guds nærvær.

Prisen inkluderer: kursusmateriale, frokostsandwich, kaffe/the og snacks i løbet af dagen.

Du kan tilmelde dig kurset her  eller på mobilnummer 60474390

Tilmelding senest 2. marts eller så længe der er pladser. (Begrænsede pladser)

16. marts

Menighedshuset Bethlehemskirken, Tømrergade 9,1.sal