Anvende Lytte Praksis – Modul 2 – Odense

19. januar 2019 kl. 10:00 - 17:00

dkr450

Har du gået på Effektiv Lytte praksis – Modul 1, er det oplagt at fortsætte på dette modul, som bygger videre på det du lærte i Modul 1. Vi fortsætter med at træne lyttefærdigheder, vi ser på Jesus og det forbillede har er på at være en god lytter. Vi ser mere på følelser og non-verbal kommunikation. Vi vil også kigge på rammerne for, hvis man vil tilbyde en decideret aftale og bruge lyttemodellen helt specifikt. Vi introducerer Lyttemodellen i sin fulde form i slutningen af kurset, som er den vi arbejder videre med på vores mest avancerede lyttekursus:  Professionel Frivillig Lyttepraksis.

Hele dagen fortsætter i samme ånd som Modul 1 – med at vi veksler mellem at lytte til hinanden, til undervisere, til os selv og til Gud og til os selv i Guds nærvær.

Har du taget Modul 1 andre steder i landet, f.eks Silkeborg, er du velkommen til at støde til her i Odense.

Velkommen

Prisen inkluderer: kursusmateriale, frokostsandwich, kaffe/the og snacks i løbet af dagen.

Du kan tilmelde dig via dette link: Anvende Lytte Praksis i Odense

OBS der står 2018 når du køber kurset, det er en fejl. Vil blive rettet snarest!

eller på mobilnummer 60474390

Tilmelding gerne så snart som muligt og senest 4. januar der er begrænset antal pladser.

19. januar 2019
Pris: