Lyttetjeneste på #aabenhimmel, en anderledes gudstjeneste

23. oktober kl. 19:00 - 21:30

Aabenhimmel, et rum med plads til at ånde og være; en gudstjeneste hvor du inviteres ind i en erfaring af Guds godhed. Vi længes efter en dybere frihed, et sted, hvor det er muligt at finde heling for hele mennesket – krop, sjæl og ånd. #aabenhimmel er født ud af denne længsel.

Efter første del med lovsang, nadver og en kort betragtning der leder over i en lille guidet meditation, inviterer vi ind i et åbent rum, hvor det er muligt at udtrykke sin tro og tvivl.

Her har vi, blandt mange forskellige muligheder, en lyttetjeneste:

Et fortroligt ‘rum’ med plads til dine refleksioner.

Sommetider er det vi trænger til, en der virkelig lytter. Som vil være tilstede, nærværende og lytte til det jeg har på hjertet. Følge mig i det jeg taler om og ikke komme med god råd, vejledning eller andet, men lytte. Så jeg kan få sat ord på det der rumsterer indeni og måske blive lidt klogere på det. Så jeg kan få det ud. At en anden lytter til mig uden at afbryde kan være alt hvad der skal til for at jeg bliver mere klar over mine følelser i en sag og i stand til at bevæge mig videre.

Vi vil gerne vise gæstfrihed med ørerne. Varighed ca. 15 min. Vi beder også gerne en bøn ind over det du har talt om til slut, hvis du ønsker det.

At blive lytte til er helende.

Du kan gå hen til et bord med skrivegrej og farver og enten sætte dine egne ord på det du har erfaret, f.eks i digt form eller andet, eller du har måske glæde af at sætte dig og bruge farver og former for at udtrykke dig. Der er et område, hvor du kan modtage en helende bøn eller velsignelse, fra personer der står klar til at tilbyde dette. Du kan blive på din plads og bare nyde lovsangen og musikken derfra. Måtter ligger også fremme og du er velkommen til at lægge dig og hvile og bare være dig, lige der. Et sted står der lys på et fad. Måske vil du tænde et lys for nogen eller noget, som en bøn. Vi kommunikerer på forskellig vis og modtager også på forskellige måder.

Vi ønsker at det der fylder i dig, må mødes med Guds godhed.

Vi glæder os over at samarbejde med I Mesterens Lys, Byens Valgmenighed og Bethlehemskirken om denne tjeneste.

velkommen

Mød os på facebook