Professionel Frivillig Lyttepraksis – Modul 3 – København Nørrebro

29. maj 2020 kl. 19:00 - 31. maj 2020 kl. 19:00

dkr1200

Det er et kursus, der giver god personlig udrustning! Det er også et kursus, der kan udruste dig til at være en del af et lytteteam og tilbyde lytning som tjeneste! Eller selv starte en lyttetjeneste et sted. Vi støtter op om alle lyttetjenester, der udspringer fra os, som vi ved om.

Det vil se nogenlunde sådan ud: Kurset starter fredag fra kl. 19-22 og fortsætter lørdag dag fra ca. kl. 9.30 – 17.00. Afrundes enten søndag fra 13-16. Afhængig af størrelsen på holdet, kan tidsforbruget ændres lidt, men det bliver ikke længere end disse tider.

Dem der ønsker at blive godkendt som Professionel Frivillig Lytter, vil i løbet af lørdag formiddag blive fordelt i lyttepar mhp. vurderinger af færdigheder. Når man har gennemgået hhv. en lytning og været fortæller for den anden, der skal vurderes, får man en kort evaluering og kan nu gå hjem. Der er afsat 1 time samlet til hvert lyttepar. I vil så herefter, så hurtigt det er muligt, få tilsendt vurderingen og forhåbentlig Certificat, for bestået.

Skulle man ikke være helt klar til at kunne bestå, men har brug for at øve lidt mere og blive mere fortrolig med modellen, tilbyder vi gerne en ny vurdering på et andet tidspunkt, som vi aftaler sammen.

Tider for lyttevurderinger: kan komme til at ligge lørdag mellem 17.30-20.00 og søndag mellem 13-15. Det afhænger af hvor stort holdet bliver, så det får du nærmere besked om, først lige inden kursusstart.

Har du spørgsmål, så skriv gerne til Bente på blp@areopagos.org Eller du kan ringe eller skrive en sms på 6047 4390.

Du kan inden længe tilmelde dig HER. Ved tilmelding får du i god tid inden kurset tilsendt nogle spørgsmål, som vi vil bede dig besvare.

Pris: 1200 kr. Dette inkluderer forplejning og snacks når man er på kurset + kursusmateriale og et tilbud om vurdering at den enkeltes lyttefærdigheder. Overnatninger er ikke inkluderet. Der er flere Hostels til rimelige priser, rundt omkring i nærheden. F.eks Danhostel Odense City eller Milling Hotel Mine og Cabinn Odense.

Start:
29. maj 2020 kl. 19:00