Professionel Frivillig Lyttepraksis – Modul 3 – København Nørrebro-udskudt til november

6. november kl. 19:00 - 8. november kl. 19:00

dkr1200

Vi må konstatere at vi bliver nødt til at udskyde kurset til november. Vi vil glæde os til at holde kurset d. 6.-8. november.

Det er et kursus, der giver god personlig udrustning!

Det er også et kursus, der kan udruste dig til at være en del af et lytteteam og tilbyde lytning som tjeneste! Eller selv starte en lyttetjeneste et sted. Vi støtter op om alle lyttetjenester, der udspringer fra os, som vi ved om.

Det vil se nogenlunde sådan ud: Kurset starter fredag fra kl. 19-22 og fortsætter lørdag dag fra ca. kl. 9.30 – 17.00. Selve kurset afrundes enten lørdag sen eftermiddag eller søndag mellem 13-16. Afhængig af størrelsen på holdet, kan tidsforbruget ændres lidt, men det bliver ikke længere end disse tider. Vi laver det endelige program lige før kurset og sørger for at sende det til deltagerne.

Dem der ønsker at blive godkendt som Professionel Frivillig Lytter, vil i løbet af lørdag formiddag blive fordelt i de lyttepar, som vil være dem der er sammen, når vi i slutningen af kurset  vurderer lyttefærdigheder. Når man selv har været lytter og været fortæller for den anden skal være lytter, får man en kort evaluering og kan nu gå hjem. Der er afsat 1 time samlet til hvert lyttepar. I vil så herefter, så hurtigt det er muligt, sende vurderingen og forhåbentlig Certificat, for bestået.

Skulle man ikke være helt klar til at kunne bestå, men har brug for at øve lidt mere og blive mere fortrolig med modellen, tilbyder vi gerne en ny vurdering på et andet tidspunkt, som vi aftaler sammen.

Tider for lyttevurderinger: kan komme til at ligge lørdag mellem 17.30-20.00 og søndag mellem 13-15. Det afhænger af hvor stort holdet bliver, så det får du nærmere besked om, først lige inden kursusstart.

Har du spørgsmål, så skriv gerne til Bente på blp@areopagos.org Eller du kan ringe eller skrive en sms på 6047 4390. Ved tilmelding får du i god tid inden kurset tilsendt nogle spørgsmål, som vi vil bede dig besvare.

Du kan nu tilmelde dig HER.

Pris: 1200 kr. Dette inkluderer forplejning og snacks når man er på kurset + kursusmateriale og et tilbud om vurdering at den enkeltes lyttefærdigheder. Overnatninger er ikke inkluderet. Der er flere overnatningsmuligheder til rimelige priser, rundt omkring i nærheden. F.eks Aveny Hotel, kun 5 min.s gang fra Bethlehemskirken.

Start:
6. november kl. 19:00