Refleksion & Træning, pga corona holder vi det på Zoom-Rooms på nettet

25. april kl. 9:30 - 12:00

Velkommen til fællesskab og opfølgning for tidligere kursister.

Har du været med på et af vores kurser og er blevet indført i vores lytteredskab, er du velkommen til at komme her og få frisket det op du lærte. Det er et skønt fællesskab, hvor vi igen sætter fokus på lytningens vigtige betydning, både gennem deling af lytteerfaringer, gennem opfriskende gennemgang af lytteredskabet og når vi lytter sammen 2 og 2, eller 3 sammen. Vi bruger også altid tid på at lytte til os selv i Guds nærvær og vi lytter til Gud. Er du ikke der, hvor du siger ‘Gud’ og har det bedre med at sige ‘noget der er større end mig selv’ så er det helt fint.

Vi deler lytteerfaringer – gode som dårlige – og kan på den måde være med til at inspirere hinanden med levet liv fra hverdagen og arbejdslivet. Så tag gerne dine erfaringer med og del dem. En anden kan få glæde af lige netop det du deler. Det er som regel meget opmuntrende.

I anledning af corona-krisen, har vi besluttet at prøve at holde mødet på nettet, men lidt kortere tid. Det foregår via noget der hedder Zoom Rooms. Her kan vi være sammen allesammen og det er også  muligt at blive sendt ud i rum, 2 og 2 eller 3  sammen, og øve lytning. Det vil vi prøve om kan lykkes.

For at deltage, skal du sende mig din mail adresse (helst senest dagen før) Så sender jeg et link på dagen, som du kan klikke på, der sender dig videre til et ‘Zoom-room’ jeg har oprettet til anledningen. Her mødes vi alle. Jeg sender linket ud kl. 9.15 d. 25/4 og vil have min mobil på lyd. Hvis det driller når du prøver, kan du ringe/sms’e til mig på 6047 4390. Så skal jeg guide dig.

Det du har brug for, er et rum hvor du kan være alene, så vi opretholder det fortrolige rum vi plejer at have.  Det er en god ide at gå ind inden mødet starter kl. 9.30. Så du kan være med fra begyndelsen. Tænk over at alle kan se din baggrund, hvis der er noget du ikke vil dele på skærmen. Hvis alt går legende let, hvilket jeg tror, har du så lige nogle minutter, til at lande, hælde kaffe op eller andet.

Hvad koster det? Man skal ikke betale for at være med, men hvis du har mulighed for at give et bidrag og på den måde støtte tjenesten, tager vi med tak imod det. Vejl. pris 50 kr. Man kan både betale kontant og med mobilepay.

Skriv eller ring gerne, hvis du kommer. Du kan også (om kort tid) gå ind og finde begivenheden på Facebook ’Den Lyttende Kirke’ og trykke ’deltager’ og læse der hvad vi skriver.

Sæt kryds i kalenderen og pas godt på datoen, hvis du gerne vil komme. For der kommer så nemt noget i vejen, hvis man ikke passer på.

Skriv gerne på blp@areopagos eller på Bente’s mobil 6047 4390 om du kommer….

Den Lyttende Kirke/Areopagos

Menighedshuset Bethlehemskirken, Tømrergade 9,1.sal