• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Refleksion & Træning – opfølgning for tidligere kursister. Tilmelding nødvendig!

13. juni kl. 9:30 - 13:00

Det glæder mig at kunne skrive ud, at vi kan holde vores Refleksion & Træning på lørdag i Tømrergade 9, 1.sal.

Vi har begrænset plads, og vi skal stadig holde afstand og følge de foreskrifter for god hygiejne, som vi nu har hørt om igennem så lang tid. Så det er desværre ikke muligt at komme dumpende og forvente at komme ind. Hvis der er plads er du velkommen, men er der ikke, må vi desværre ikke lukke dig ind.

Vi vil pga retningslinierne derfor også mødes kortere tid, fra 9.30-12.00. Vi vil dog stadig have et program der indeholder de elementer vi er vant til, men i lidt forkortet udgave. Der vil blive tid til både at lytte til os selv i Guds nærvær, lytte til hinanden i fællesskabet og også lytte sammen 2 og 2.

Kl. 12.00-13.00: Alle er velkomne til at blive hængende og spise sin egen medbragte madpakke og vi serverer selvfølgelig kaffe/the.  Vi spiser ikke sammenskudsfrokost! Det kunne være dejligt med god tid til hyggeligt samvær.

Tilmelding: send en mail: kontakt@denlyttendekirke eller til Bentes mobil: 6047 4390

Jeg håber I alle har det godt og er ved godt mod.

Kh. Bente

13. juni