Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Refleksion & Træning, opfølgnings- og netværksmøde i Odense

5. oktober 2019 kl. 10:00 - 14:00

Vi har den glæde at der igen inviteres til et opfølgnings- og netværksmøde på Fyn.

Hvor: Vesterbro 9B, 5000 Odense C. Luthersk missions lokaler ligger inde bag ved, så man skal ind gennem en port for at finde det.

Det er muligt at parkere i gården, man skal blot sørge for ikke at holde i vejen for carporte og garage, så de andre beboere kan komme ind og ud. Det er en snæver port, man skal ind af, hvis man ønsker at parkere i gården…. Man kan også parkere i nærheden på Føtex parkeringsplads (dog OBS for 2 timers parkering).

 

Så velkommen til fællesskab og opfølgning for tidligere kursister.

 

Har du været med på et af vores kurser og er blevet indført i vores lytteredskab, er du velkommen til at komme her og få frisket det op du lærte. Det er en skønt fællesskab, hvor vi igen sætter fokus på lytningens vigtige betydning, både gennem deling af lytteerfaringer, gennem opfriskende gennemgang af lytteredskabet og når vi lytter sammen 2 og 2, eller 3 sammen. Vi bruger også altid tid på at lytte til os selv i Guds nærvær og vi lytter til Gud. Er du ikke der, hvor du siger ‘Gud’ og har det bedre med at sige ‘noget der er større end mig selv’ så er det helt fint.

 

Vi deler lytteerfaringer – gode som dårlige – og har mulighed for at inspirere hinanden med levet liv fra hverdagen og arbejdslivet. Så tag gerne dine erfaringer med og del dem. En anden kan få glæde af lige netop det du deler. Det er som regel meget opmuntrende.

 

Vi har også tradition for at spise en sammenskudsfrokost. Så hvis du kommer, så tag lidt mad med til frokostbordet. Det kunne være tomater, avocado, pålæg, ost, salat, boller eller brød eller andet du har lyst til at tage med. Det skal bare være lidt. Så deler vi hvad der er. Vi sørger for rugbrød, kaffe/the og lidt sødt til ganen.

 

Hvad koster det? Man skal ikke betale for at være med, men hvis du har mulighed for at give et bidrag og på den måde støtte tjenesten, tager vi med tak imod det. Vejl. pris 50 kr. Man kan både betale kontant og med mobilepay.

 

Skriv eller ring gerne, hvis du kommer, til Birgitte Skovgaard, mobil: 5150 1412 og biskov@outlook.dk  , som står for dagen. Du kan også (om kort tid)  gå ind og finde begivenheden på Facebook ’Den Lyttende Kirke’ og trykke ’deltager’ og læse der hvad vi skriver.

 

Sæt kryds i kalenderen og pas godt på datoen, hvis du gerne vil komme. For der kommer så nemt noget i vejen, hvis man ikke passer på.

 

 

Detaljer

Dato:
5. oktober 2019
Tidspunkt:
10:00 - 14:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Den Lyttende Kirke

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...