Stille retræte på Skt. Birgitta Kloster i Maribo. Hvile!

21. juni kl. 17:00 - 23. juni kl. 13:00

Så inviterer vi igen til stilleretræte. Lige så værdifuldt det er at lytte, til andre, må jeg også tage mig tid til at lytte til mig selv i Guds nærvær. Hvile mig. Blive stille og bare lytte. Til mig selv. Til Gud. Til livet jeg lever. Til hvad der rører sig i mig…..

“Kom med ud til et øde sted, hvor I kan være alene og hvile jer lidt.”  Jesus- Markus Evangeliet kap 6,31

Tag med til Maribo og naturskønne omgivelser og find roen og hvilen i stilhedens fællesskab og i din egen personlige vandring med Gud. Du vil også have mulighed for at reflektere over, ‘hvor får du din næring fra?’, som er temaet for retræten.

Faciliteter: eneværelser med eget bad og opredt seng og håndklæder. Fælles morgen og aftenbøn/meditation. Fællesspisning i stilhed, men med stille musik ledsagelse. Lille oplæg lørdag formiddag til personlig inspiration og refleksion. Mulighed for en lytning i løbet af opholdet. Man er velkommen til at deltage i Birgittasøstrenes bønner og messe. Der vil blive lagt et program frem, så man kan se hvornår.

Tema: Hvor næres jeg fra? Vintræet og grenene, Johannes kap. 15. Nådeskredsløbet eller frustrationskredsløbet.

Området: der er meget skøn natur i området. Smuk sø med badebro, så husk badetøj og eget håndklæde, hvis du vil bade. Du skal heller ikke gå langt for at komme ned til den smukke gamle Maribo Domkirke. Tjek vejrudsigten før du kommer så du kan have tøj med til at færdes ude. Obs: husk myggebeskyttelse, solcreme og gode sko til at vandre med.

Ankomst fredag fra kl. 17. Indtjekning på værelser

Afgang søndag efter kl. 13

Der ligger program for weekenden, på værelset, når du kommer.

Transportoplysninger: Med tog og bus koster det ca. 380 kr. t/r København-Maribo. Tidsforbrug 3-3½ time.

I bil koster det ca. 200 kr. t/retur. Der er ca. 150 km og det tager et par timer alt afhængig af trafikken. Så hvis du kan finde nogen at samkøre med, kan det blive en ret billig transport.

Man skal selv sørge for transport.

Du kan tilmelde dig her  ellers ring til Bente på 6047 4390

Tilmeldingfrist: d. 31. maj eller så længe der er ledige værelser.

Pris: 1600 kr.

Hjertelig velkommen til denne skønne hvileplads i Guds kærlige nærvær.

Retræteleder: Bente Lundbak Pihl,

Start: