Vi lytter

5. juni kl. 19:00 - 21:00

På aftengudstjenesten Identitet- og Livsforvandling, medvirker Den lyttende kirkes lytteteam.

Det er en kristen lyttepraksis. Det kommer fra England og kaldes Christian Listeners. Fokus er refleksiv lytning, som giver dig mulighed for at reflektere over det du har på hjertet.

Så har du noget der skal besluttes, noget der skal afklares eller reflekteres over, noget der fylder, et dilemma, som du har brug for at dele med en anden, eller ønsker du blot at blive lyttet til, alt sammen uden at blive afbrudt, er du velkommen. Vi har tavshedspligt.

Vi starter og slutter med en kort tid i stilhed og en lille bøn hvis det ønskes. Efter ca. 10-15 minutter, stiller vi tre spørgsmål der har til hensigt at give afklaring og refleksion.

Du er velkommen til at blive lyttet til af en trænet lytter.

.

Dette tilbud kan benyttes efter selve gudstjenestedelen, som er fra 19:00-20:00.

5. juni

Allehelgens Kirke