Vintersolhvervs fejring

21. december kl. 19:00 - 21:30

VELKOMMEN til at fejre vintersolhverv, sammen med os og I Mesterens Lys, i Bethlehemskirken på Nørrebro.

Vi mærker vist alle vinterens mørke. Og mørket tager til. De dage hvor solen slet ikke er fremme, pga tunge skyer der hænger hen over landet, kan være ekstra svære at komme igennem. Bliver det da ved? Kan det snart blive mere mørkt? Ja, lidt endnu bliver det mere mørkt. Mørket kan være meget tungt, men der sker også gode ting i mørket. Stilhed, hvile og tid til eftertænksomhed. Vi ved det har en ende. En dag vender det. Så begynder dagene at blive længere. Det vil vi fejre. Lysets komme. Mørket aftager og lyset tager til. Uh, det er godt.

Kom og vær med. Lad os mærke varmen fra fællesskabet med hinanden og med Jesus, verdens Lys.

Vi begynder med en festlig gudstjeneste fejring i kirken med sang, refleksion ved Dorte Kappelgaard, ceremoni med lystænding og nadver.

Derefter hyggeligt samvær i menighedshuset, med lidt godt til ganen, sang og en taknemmelighedsrunde, som også kan være med til at tænde lys.

Kærlig hilsen
Bente Lundbak Pihl