Godt Nytår – og glædelig Hellig 3 Konger

Godt nytår! på denne sidste af julens dage, Hellig 3 Kongers aften, også kaldet Epifani

I Den Lyttende Kirke havde vi sidste år travlt med at tage imod de nyreviderede kurser. Vi var lidt rundt i landet og fortælle om vores arbejde og,- nye kom til med deres kompetencer og er blevet undervisere, så nu er vi flere. Der skete også mange andre dejlige ting. Vi var i Norge 2 gange, vi holdt en lille skøn DLK retræte i Skotland på det dejlige retrætecenter The Bield, og vi havde et fordybelsesforløb med lyttekursus i retræteramme på Maribo Kloster. Vi har også kunnet tilbyde lytning forskellige steder, både på messer og på små meditative aftengudstjenester. Der er meget at være taknemmelig for. Det er dejligt at være med til at gøre en forskel.

Nu tager vi hul på et nyt år. 2018.

Det er spændende.

Vi har nogle rigtig gode kurser med fokus på lytning. De er korte, effektive og brugbare i hverdagslivet efterfølgende. De er også brugbare til at støtte diakonalt arbejde. De kan være med til at få relationer til at trives og sammenhænge til at blomstre. Vi håber der er nogen derude, der bliver nysgerrige og kontakter os. Vi vil gerne ud og holde en intro workshop.

Vi kommer også gerne ud og holder vores kursus Effektiv Lytte Praksis, uden forudgående intro, hvis I har mod på at gå lige på. Det vil være en god dag med fokus på lytning. 6½ times dynamiske, interaktive timer med fin vekslen imellem at vi lytter til os selv, vi lytter til hinanden og vi lytter til Gud og vi lytter til os selv i Guds nærvær. Og med god plads til en frokost også.

Kig rundt på hjemmesiden og se hvad vi tilbyder. Og ring eller skriv til os, hvis I har lyst.

Må Guds herlighed og nærvær åbenbares for os igennem Jesu liv. Jesus, som gennem sit liv på jorden, viste os en smuk balance imellem at lytte til Gud, til andre og til sig selv.

Måtte vi lære det samme

Glædelig Hellig 3 Konger