jun

Vi glæder os til Sommeroase i Horsens

Så blev det sommer i Danmark og sikke megen sommer og sol vi allerede har haft. Det er skønt at høre solsorten synge morgen og aften. Det er skønt at nætterne er lange og lyse. Og nu har det regnet en del, der hvor jeg bor, efter lang tids tørke. Hvilken herlig erfaring, når man så pludselig mærker en dråbe regn i ansigtet eller ser det på ruden. DET er herligt.

Jeg glæder mig over, at Den Lyttende Kirke igen i år, er med på Sommeroase d. 14.-21. juli, sammen med vores venner og kollegaer fra Areopagos.

Vi skal holde en workshop indenfor i bygningerne torsdag eftermiddag. Kom og vær med i en workshop om lytning, hvor du vil blive inddraget og forhåbentlig få stof til eftertanke. Find ud af om du måske skal med på vores næste kursusrække i Odense eller Silkeborg. Du kan finde os i programmet

Vi vil også være tilstede i Areopagosteltet hver dag efter frokost. Her kan du prøve en lytning, og se hvad det kan gøre. Hvis der er noget du trænger til at få tænkt lidt igennem, eller noget du skal have besluttet, eller andet du kunne trænge til at sætte ord på, så grib muligheden. Alle lyttere fra DLK, lytter under tavshedspligt. Lytning tager 20-30 min. max. Vi lytter under Guds kærlige blik.

Vi kommer til Odense i September og til Silkeborg i Oktober og starter Modul 1, Effektiv Lytte Praksis, vores første af 3 lyttekurser, i begge byer. Skal du med? Kom og få nærmere oplysninger, få en flyer og måske nogen med i lommen til venner du kunne have lyst til at følges med. Man kan allerede efter første kursus, bruge det enkle lytteredskab, som vi underviser i, til at lytte sammen med en medvandrer, hvor I hver især giver hinanden den gave at lytte.

‘Det er en ubetalelig gave, at blive lyttet til………og hørt’   Anne Long, forfatter til kurserne vi underviser.

Kom og hør mere og spørg gerne, et af de steder I finder os.

På gensyn måske?

Kh. Bente Lundbak Pihl